ABISS Network Event | 4 oktober 2018

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van software, apps en services voor smart manufacturing? Breng dan zeker een bezoek aan ABISS (Advanced Business & Industrial Software Summit) en ontmoet uw OPC (UA) expert! Het interactieve netwerkevent vindt plaats op 4 oktober in Kortrijk Xpo.

Workshop 'Sensortechniek voor SMART maintenance'

Hoe haal je door middel van voorspellend onderhoud het maximale uit een installatie? De sensortechnologie van UVS Industry Solutions maakt het werk van een onderhoudsafdeling of dienstverlener eenvoudiger. Tijdens deze workshop gaat u verschillende sensoren in actie zien door middel van live demo's. Daarbij wordt onder andere trillingsdata en temperatuurdata gemeten en geanalyseerd met als doel het detecteren van degradatie van assets en automatisch onderhoud inplannen.

ICT Group Kennis Event

Op donderdag 1 november 2018 organiseert ICT Group voor de tweede keer het inspirerende ICT Group Kennis Event: Trends en ontwikkelingen in IA. Wil jij op de hoogte zijn van de trends en ontwikkelingen in IA en het gesprek aangaan met bedrijven over de toekomst van Industriƫle Automatisering? Kom dan naar Nieuwegein.

WEBINAR 8 november: OPC UA Clients [ontwikkelen en integreren]

Wilt u een OPC UA client ontwikkelen en integreren in uw bestaande of nieuwe applicatie? In dit gratis webinar leert u hoe u dit zo snel mogelijk en zonder problemen kunt doen met behulp van dataFEED OPC SDKs.

Machinebouw Event | 6 december 2018

Meer informatie over dit event volgt later.